Ünlü sanatçı Britney Spears'ın babasının bacağı kesildi

Amerikalı dünyaca ünlü sanatçı Britney Spears'ın vasilik davasıyla senelerce kavgalı olduğu babası Jamie Spears, iki ay önce ciddi bir enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan son açıklamada Jamie Spears'ın bacağının kesildiği ve durumunun iyi olmadığı ifade edildi.

Ünlü sanatçı Britney Spears'ın babasının bacağı kesildi

ABD'li yıldız Britney Spears, babası Jamie Spears​'ın kendisi üzerindeki vasiliğinin kaldırılması için verdiği yasal mücadeleyi 2021'de kazanmış ve bağımsızlığına kavuşmuştu.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Britney Spears'ın babası Jamie Spears, iki ay önce hastaneye kaldırılmıştı. Spears Ailesi'ne yakın bir kaynak, Jamie’nin 'aşırı derecede hasta' olduğunu söylemişti.

Britney Spears'ın babası Jamie Spears'ın bir ay önce bacağı kesildi. Doğrudan bilgi sahibi kaynakların anlattığına göre Jamie'nin bacaklarından birinde haftalarca hastanede kalmasına neden olan ağır bir enfeksiyon vardı.

Jamie Spears, enfeksiyonun kontrol altına alınması adına beş farklı operasyon geçirdi ancak bu ameliyatların hepsi başarısız oldu. Bunun üzerine doktorlar, enfeksiyonun ilerlemesini engellemenin tek yolunun ampütasyon olduğuna karar verdi.

BABA KIZIN ARASI YUMUŞADI

Jamie Spears'ın durumunun iyi olmadığını belirten kaynaklar, Britney Spears'ın yaşananların ardından babasına karşı 'yumuşadığını' ve ikilinin aralarının düzelebileceğini aktardı.

BABASIYLA MAHKEMELİK OLMUŞTU

Öte yandan Britney Spears'ın mal varlığı ve kararları, 2007'de geçirdiği psikolojik rahatsızlığın ardından babası Jamie Spears'ın kontrolüne geçmişti. Bu durumun sona erdirilmesi için mahkemeye başvuran ünlü şarkıcı, süreci "köleliğin sona ermesi" olarak nitelendiriyordu.

"ANNEM GİZLİCE HAYATIMI MAHVETTİ"

Annesi Lynne Spears'ın bu hikâyedeki gerçek kötü kişi olduğunu söyleyen Britney Spears, Babam bir vasilik düşünecek kadar akıllı değildi" ifadelerini kullanmıştı.

"Annem gizlice hayatımı mahvetti!" diyen Britney Spears, "Babam vasiliği 13 yıl önce başlatmış olabilir ama insanların bilmediği şey, ona bu fikri verenin annem olduğu" şeklinde konuştu.