Ünlü şarkıcı Nez, takıntılı hayran tacizine sessiz kalmadı

Ünlü şarkıcı Nez, kendisini sahne aldığı mekanda ve sosyal medyada taciz eden Oğuz B.'den şikayetçi oldu

Ünlü şarkıcı Nez, takıntılı hayran tacizine sessiz kalmadı

Ünlü şarkıcı Nez, sosyal medyada ve çalıştığı mekana gelerek kendisine taciz ve zorbalıkta bulunan Oğuz B.'den şikayetçi oldu. Mekana girişi engellenen Oğuz B., sistematik tacizlerine bu kez de sosyal medya üzerindendevam etti. Şahış, Nez'e 'Bu gelinlik senin. Ya benim olacaksın ya da öleceksin. Seçimi yap' tarzında mesajlar göndermeye başladı. 

Ünlü şarkıcı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Nez'in ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kimliği tespit edilen şahsın, 42 yaşındaki Oğuz B. olduğu tespit edildi.

Savcılık, suçtan kurtulmaya yönelik ifade veren Oğuz B. hakkında iddianame düzenledi. Hazırlanan iddianamede, Oğuz B.'nin hiç gitmediğini iddia ettiği mekanda görüntülerinin bulunması nedeniyle suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiği ileri sürülerek, tehdit ve cinsel taciz suçlarından dava açıldı. 5 yıla kadar hapsi istenen Oğuz B., Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Takıntılı adam mekana gitmediğini iddia etti

Edinilen bilgiye göre Oğuz B., Nez'in, geçen yıl Beyoğlu'nda sahen aldığı bir mekanda her gece mekana giderek aynı masada oturan şahsın, Nez'e bakarak elini boğazına götürüp kesme hareketi yaptığı da belirtildi.

İfadesi alınan Oğuz B., video gönderilen kullanıcı hesabının kendisine ait olmadığını, Nez'in sahne aldığı mekana hiç gitmediğini ifade etti. Genç adamın ifadesi sonrası, Oğuz B.'nin çalışanlar tarafından çekilen video kayıt görüntüleri dosyaya delil olarak sunuldu.