Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, şarkıcılıktan sonra yeni bir mesleğe başlayacak. Bizzat yeni işini kendi açıkladı

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci sosyal medya hesabından tasarımı kendisine ait olan şort eteği paylaştı. Ardından Ekinci, tekstil markası kuracağını takipçilerine duyurdu.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, şarkıcılıktan sonra yeni bir mesleğe başlayacak. Bizzat yeni işini kendi açıkladı

‘O Şimdi Asker’ şarkısıyla hafızalara kazınan Tuğba Ekinci sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle gündemden düşmüyor. Bu sefer de tasarladığı şort etekle yankı uyandırdı. 

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, şarkıcılıktan sonra yeni bir mesleğe başlayacak. Bizzat yeni işini kendi açıkladı - Resim : 1"YENİ BİR TEKSTİL SAYFASI SUNACAĞIM"

 Dobra yorumlarıyla tanınan Tuğba Ekinci, Kendi tasarladığı şort etekle poz veren 46 yaşındaki şarkıcı "Kendi tasarımım, isteyenlere yakında yeni bir tekstil sayfası ile sunacağım" ifadelerini kullandı. 

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, şarkıcılıktan sonra yeni bir mesleğe başlayacak. Bizzat yeni işini kendi açıkladı - Resim : 2

BAZI KESİMLER TARAFINDAN HİÇ BEĞENİLMEDİ

Tuğba Ekinci'nin tasarladığı etek bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenilirken bazı kesimler tarafından ise hiç beğenilmedi.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, şarkıcılıktan sonra yeni bir mesleğe başlayacak. Bizzat yeni işini kendi açıkladı - Resim : 3