Ünlü fenomen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinin kadrosuna dahil oldu!

Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki Çok Güzel Hareketler Bunlar programında ekibe yeni isimler dahil olmaya başladı. Vedaların ardından ekibe sosyal medyada ünlü olan fenomen, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine dahil oldu.

Ünlü fenomen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinin kadrosuna dahil oldu!

Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini ve eğitmenliğini üstlendiği, BKM imzalı Çok Güzel Hareketler 2'ye yeni isimler katıldı. Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de izleyicileri üzecek birçok ayrılık yaşanmıştı. Yılmaz Erdoğan çekimleri dolayısıyla programın akışını Eser Yenenler'e devretmişti. 

Ünlü fenomen kadroya katıldı

Sosyal medya fenomeni kadroya dahil oldu. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının yeni sezonunda, yeni yüzler izleyiciler ile buluşacak. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yayınlandığı günden itibaren seyircilerden büyük ilgi görüyor. ÇGHB 2 kadrosunu genişletti.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin, yeni sezon tanıtım videosu, Star TV tarafından yayınlandı. Ekibe yeni yüzler katılırken en dikkat çeken isim ünlü sosyal medya fenomeni oldu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, sosyal medyada "Röportaj adam" lakabıyla milyonlarca takipçisi ve hayranı olan Mahsun Karaca ile anlaştı. Eğlence programının ikinci sezonunda ünlü fenomen Mahsun Karaca yer alacak.

Ünlü fenomen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinin kadrosuna dahil oldu! - Resim : 1