Beyaz'dan Hakan Altun ve Ajda Pekkan hakkında flaş açıklama

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk yakın dostu Hakan Altun ve Ajda Pekkan hakkında çıkan aşk iddiasıyla ilgili hangi flaş açıklamayı yaptı?

Tıpkı geçen hafta olduğu gibi yine klasik otomobiliyle görüntülenen ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, muhabirlerle şakalaştı. Geçen günlerde çeşme tatilinden dönen Öztürk, pandemi nedeniyle seyircili program yapamadıklarını anlattı. Ünlü şovmen, İbrahim Büyükak ile yapacağı program hakkında bilgi verdi.

Öztürk, İbrahim Selim ve Kaan Sekban gibi birçok başarılı talk şovcucuyu ilgiyle takip ettiğini söyledi. Beyazıt Öztürk, dijital yayıncılığın hızla geliştiğine dikkat çekti.

Klasik otomobil tutkunu olan beyaz “Ben eskiciyim” yorumunu yaptı. Öztürk pandemi sürecini nasıl geçirdiğini de anlattı.

Son olarak söz ünlü şovmenin özel hayatına geldi. Muhabirler Beyaz’a Hakan Altun’la beraber Türkiye’nin en ünlü müzmin bekârının kendisi olduğunu söyledi ve Hakan Altun’un adının şu günlerde Süperstar Ajda Pekkan’la anıldığını hatırlattı. Öztürk, aşk iddiası hakkında yorum yaptı.