Özgür Masur’un defilesine ünlü akını!

Ünlü tasarımcı Özgür Masur’un “Bizans” adlı koleksiyonunun tanıtım defilesine ünlü akını yaşandı.

Defileyi ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile yan yana izleyen Belçim Bilgin, 10 yaşındaki oğlu Rodin ile görüntülü olarak konuştu. Şıklığıyla dikkat çeken Özge Özpirinçci’yi defilede karşılaştığı Nebahat Çehre başarılı oyunculuğundan dolayı tebrik etti.

3 ay önce anne olan Hazal Kaya, defileye güzelliğiyle damga vurdu. Güzel oyuncu kadınların hamilelik döneminde aldığı ve verdiği kiloların gündeme gelmesinden rahatsızlık duyduğunu anlattı.

Tasarım dünyasının dev isimleri Yıldırım Mayruk ve Hakan Yıldırım defileyi izleyenler arasındaydı. Cemiyet hayatının en zarif kadınlarının başında gelen Arzu Sabancı, gecede şıklığıyla göz doldurdu.

Arzu Sabancı, defilede bir dönem oğlu Hacı Sabancı ile yaşadığı beraberliği veto ettiği Özge Ulusoy ile pişti oldu. Özge Ulusoy, defilede yakın dostu Çağla Şıkel ile hasret giderdi. Ezgi Mola, defileyi sevgilisi Mustafa Aksakallı ile izledi.

Gecenin en dikkat çeken çifti ise İbrahim Kutluay ile geçen yıl uğruna 14 yıllık eşi Demet Şener’den boşandığı Edwina Sponza’ydı. Sponza’nın geçen yaz hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı, daha sonra ise babasının İzmir’deki cenaze töreninde barıştığı İbrahim Kutluay’a aşk dolu gözlerle bakması dikkat çekti. Aşk tazeleyen ikili, gece boyunca el ele göz gözeydi.