Ünlü teknik direktörden Müslüman futbolcular hakkında çirkin sözler! Kulübü hemen harekete geçti!

Fransız ekibi PSG’nin Teknik Direktörü Christophe Galtier’in attığı bazı mailler ifşa oldu. Galtier’in Nice’te çalıştığı dönemde Müslüman futbolcular hakkında kullandığı, “Sadece siyahi oyunculardan ve yarısı Cuma günleri camiye namaz kılmaya giden pisliklerden oluşan bir takım. Bu kadar çok siyahi ve Müslüman olamaz. Takım bana uymuyor ve bu şehrin insanlarının istediklerine de aykırı” sözleri tepki çekti. PSG, Galtier hakkında iç soruşturma başlattı.

Ünlü teknik direktörden Müslüman futbolcular hakkında çirkin sözler! Kulübü hemen harekete geçti!

Fransız ekibi Paris Saint Germain’in (PSG) aldığı sonuçlarla tartışılan bir isim haline gelen Teknik Direktör Christophe Galtier, skandal bir olayla gündeme geldi.   

Ünlü teknik direktörden Müslüman futbolcular hakkında çirkin sözler! Kulübü hemen harekete geçti! - Resim : 1

SKANDAL SÖZLER

Ünlü teknik adamın Nice’te çalıştığı dönemde kulübünün sahibi INEOS grubunun bir çalışanına bir mail gönderdi.

Gazeteci Romain Molina'nın RMC Sport aracılığıyla okuyuculara aktardığı e-mailde , Galtier’in “Sadece siyahi oyunculardan ve yarısı Cuma günleri camiye namaz kılmaya giden pisliklerden oluşan bir takım. Bu kadar çok siyahi ve Müslüman olamaz. Takım bana uymuyor ve bu şehrin insanlarının istediklerine de aykırı" dediği ifade edildi.

Ünlü teknik direktörden Müslüman futbolcular hakkında çirkin sözler! Kulübü hemen harekete geçti! - Resim : 2

FUTBOLCULARIN ORUÇ TUTMASINI İSTEMEDİ

Galtier'in ayrıca takımdaki Müslüman oyunculardan Ramazan ayında oruç tutmamalarını talep ettiği de iddialar arasında. Galteir’in 'Oruç tutmayın' talebine takımdaki Müslüman oyunculardan Hicham Boudaoui ve Billal Brahimi karşı çıktığı belirtildi.

Fransız teknik adamın Nice'teki birçok Müslüman futbolcunun takımdan gönderilmesi yönünde bir istekte bulunduğu kaydedildi.

Yaşananların ardından PSG, Galtier hakkında soruşturma başlattı.