Ünlü tenisçi canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! "Bebeklerin öldüğünü görmek çok zor"

WTA Finalleri'nde mücadele eden dünyaca ünlü Tunuslu tenisçi Ons Jabeur, İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de yaşanan insanlık dramı karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü tenisçi canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! "Bebeklerin öldüğünü görmek çok zor"

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları devam ederken spor dünyasından da tepkiler yükselmeye devam ediyor. Meksika'nın Cancun şehrinde devam eden WTA Finalleri'nde mücadele eden dünyaca ünlü Tunuslu tenisçi Ons Jabeur, turnuvanın ikinci maçında Wimbledon finalinde yenildiği Marketa Vondrousova'yı 6-4 ve 6-3'lük setlerle mağlup etmeyi başardı. Mücadele sonrası kamera karşısına geçen Ons Jabeur, Gazze'de yaşanan çocuk ve bebek ölümlerine değindi. 

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Marketa Vondrousova'yı mağlup ettikten sonra duygusal bir röportaj veren Ons Jabeur, Filistin'de yaşanan olaylara tepkisiz kalamadı ve gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü tenisçi canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! "Bebeklerin öldüğünü görmek çok zor" - Resim : 1

TEPKİ GÖSTERDİ: BARIŞ İSTİYORUM

Açıklamaları sırasında zor anlar yaşayan Ons Jabeur, Filistin'de yaşanan insanlık dramına tepki gösterdi ve ödül parasının bir kısmını bağışlayacağını açıkladı:

"Galibiyetten dolayı çok mutluyum ama son zamanlarda pek mutlu değilim. Dünyadaki durum beni mutlu etmiyor. Üzgünüm. Her gün çocukların ve bebeklerin öldüğünü görmek çok zor. Bu çok üzücü. Ödül paramın bir kısmını Filistinlilere yardım etmek için bağışlamaya karar verdim. Bu galibiyete sevinemem. Bu siyasi bir mesaj değil, insanlıktır. Bu dünyada barış istiyorum. Bu kadar.