Ünlü vücut geliştiricisi ağırlığın altında ezildi! Halterin altında kalınca feci şekilde can verdi

Vücut geliştiricisi Justin Vicky, 200 kilodan fazla ağırlıktaki halterin boynuna düşmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Vicky tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ünlü vücut geliştiricisi ağırlığın altında ezildi! Halterin altında kalınca feci şekilde can verdi

Endonezyalı Vücut geliştiricisi Justin Vicky, 'Paradise Bali' spor salonunda antrenman yapıyordu. Saygı duyulan ve birçok kişinin hayranlık duyduğu 33 yaşındaki Justin Vicky, 200 kilodan fazla ağırlığı kaldırmak için çalışıyordu.

Ünlü vücut geliştiricisi ağırlığın altında ezildi! Halterin altında kalınca feci şekilde can verdi - Resim : 1

BACAKLARI ÇIKTI

Yanında olası bir kazayı önlemek için arkadaşı bulunan Vicky ağırlığı kaldıramadı, bacakları çıktı. Bar, Vicky’nin boynuna düşerek kalbe ve solunum sistemine giden hayati sinirleri etkiledi. Vicky acilen hastaneye kaldırıldı ama doktorlar onun hayatını kurtarmak için hiçbir şey yapamadı.

Ünlü vücut geliştiricisi ağırlığın altında ezildi! Halterin altında kalınca feci şekilde can verdi - Resim : 2

SPOR SALONUNDAN AÇIKLAMA

Vicky'nin eskiden antrenman yaptığı 'Paradise Bali' spor salonu trajik olayın ardından bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Sevgili Justyn'imize. Hayatlarımız üzerindeki etkiniz ölçülemez. Mirasınız, dokunduğunuz sayısız yaşamda, ilham verdiğiniz dönüşümlerde ve birlikte geçirdiğimiz her ana aşıladığınız sevgi ve tutkuda yaşayacak. Huzur içinde yat sevgili dostum. Her zaman kalbimizde kalacaksın” denildi.

Ünlü vücut geliştiricisi ağırlığın altında ezildi! Halterin altında kalınca feci şekilde can verdi - Resim : 3

HARİKA BİR İNSANDI

Justyn Vicky'nin yakın arkadaşı Kang Gede, Bali Express'e duygusal bir açıklama yaparak üzüntüsünü paylaştı:

"Vicky harika bir insandı, saygılı ve girişkendi... Vücut geliştirme hakkında bildiklerini paylaştı ve arkadaşlarına tavsiyeler verdi, ayrıca sınırlarını aşmaya çalışmadan kendilerine bakmalarını istedi. Umarım Vicky huzur içinde, Tanrı'ya yakındır ve orada hak ettiği bir yer bulur."