Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, müjdeli haberi verdi! Herkes bunu bekliyordu

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, herkesin merakla beklediği müjdeli haberi Twitter hesabından duyurdu. Ilıcalı, sahibi olduğu Exxen platformunun sevilen dizisi Gibi’nin yeni sezon tanıtımını paylaştı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, müjdeli haberi verdi! Herkes bunu bekliyordu

Herkesin beğenerek takip ettiği Gibi’nin yeni sezonu beklenirken Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımla herkesi heyecanlandırdı. EXXEN platformunda yayınlanan "Gibi dizisinin 3. sezonu ne zaman?" sorusuna Acun Ilıcalı fragmanla birlikte yanıt verdi.

Acun Ilıcalı "Gibi’nin merakla beklenen yeni sezon ilk tanıtımı" notuyla yaptığı paylaşımda dizinin başlayacağı tarihi açıkladı.

Gibi yeni sezon ne zaman?

Senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin üstlendiği başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılıç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı merakla beklenen dizi Gibi, 21 Ekim’de Exxen'de yayınlanacak.


Gibi konusu

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle kavga etmekte usta olan iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermektir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri abartı derecede sorun çıkartan bir seviyeye getirirler.

Gibi dizisi oyuncuları

Gibi dizisinin başrolünü Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç paylaşıyor. İkinci sezonda ana kadroya Ahmet Kürşat Öçalan dahil olmuştu. Ömer Sinir'in yönetmenliğini yaptığı 'Gibi'nin senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi kaleme alırken, üçüncü sezonda hangi oyuncuların olacağı şimdiden merak konusu.