Ünlü yıldız yasak aşkını televizyonda anlatacak! Sevgilisi 5 yıllık evli!

İngiltere’nin 20 sezonluk ikonik yarışması “Strictly Come Dancing (Kesinlikle Dans Edin!)”, şovu geçtiğimiz yıl bir skandalla çalkalanmıştı. Programda yarışan ünlü oyuncu Seann Walsh, 5 yıllık evli olan dans partneri Katya Jones’la öpüşürken yakalanmıştı. Ünlü oyuncu katılacağı yeni şovda yasak aşkını anlatacak.

Ünlü yıldız yasak aşkını televizyonda anlatacak! Sevgilisi 5 yıllık evli!

İngiltere’de ITV’de yayınlanacak olan I’m A Celebrity (Ben Bir Ünlüyüm) yarışmasına katılacak olan ünlü oyuncu Seann Walsh, yaşadığı çarpık ilişkiyi gözler önüne serecek. Kesinlikle Dans Edin adlı yarışmada, başka biriyle 5 yıllık evliliği olan dans partneriyle öpüşürken yakalanmıştı. İhanetin detaylarını yeni programında anlatacak.

Ünlü yıldız yasak aşkını televizyonda anlatacak! Sevgilisi 5 yıllık evli! - Resim : 1
Seann Walsh'ın ihanet fotoğrafı

 

Kanal patronlar yasak aşkın konuşulmasını istiyor

ITV patronları, 36 yaşındaki ünlü oyuncunun 33 yaşındaki dans partneri Katya Jones ile olan ilişkisini anlatmasını istiyor. 2018'deki bu şok ihanetle, dansçının beş yıllık evliliği ve kendi altı yıllık ilişkisini sona erdirdi.

Bu zamana kadar hiç konuşmadı

Ünlü oyuncu Seann Walsh, Katya'nın beş yıllık evliliğinin ve altı yıllık ilişkisinin sona ermesine yol açan romantizmi hakkında hiçbir zaman ayrıntıya girmedi. ITV patronları, program formatı olan orman yaşamının 36 yaşındaki Seann'a sonunda her şeyi anlatmak için mükemmel bir fırsat vereceğini umuyor. İlişkisiyle alakalı daha önce hiç röportaj vermeyen ünlü oyuncu bir stand-up’ında bununla Katya ile ilişkileriyle ilgili şaka yapmıştı.

Ünlü yıldız yasak aşkını televizyonda anlatacak! Sevgilisi 5 yıllık evli! - Resim : 2
Seann Walsh ve aldattığı 6 yıllık sevgilisi Rebecca

 

İzleyicilerden programın yeni sezonunda yer alacak Seann’la ilgili farklı yorumlar geldi. Seyircilerden bazıları kızgınken bazıları bunu komik buluyor. İşte izleyici yorumları

"Seann, I'm A Celebrity için inanılmaz bir imza ve ITV için gerçek bir darbe.”

"Katya ile öpüşmesi büyük bir skandal. İnsanlar hala bunu unutmadı!”

“Kamp ateşi etrafında skandalını anlatacağı anı sabırsızlıkla bekliyorum”

"En çok o öpüşmeyle tanındığı için ondan da çekinmiyor.

Bu fotoğraf kariyerimi mahvetti

İngiliz yıldız 2018’de ortaya çıkan ihanet fotoğrafıyla ilgili olarak bu olayın kariyerini ve ilişkisini mahvettiğini açıklamıştı.