Ünlü yıldız hayatının şokunu yaşadı

Ünlü yıldız hayatının en büyük şokunu anlattı. Eve girdiğinde içeriden gelen sesleri duydu, yatak odasına girdiğinde hayatının en büyük şokunu yaşadı. Kocası ve babası kendi yatağındaydı... İşte Vanessa Redgrave'in tanık olduğu kocası Tony Richardson ve babası Michael Redgrave'in inanılmaz hikayesi.

Ünlü yıldız hayatının şokunu yaşadı

Dünyaca ünlü yıldız Vanessa Redgrave, hayatının en büyük şokunu anlattı. Redgrave, büyük bir aşk yaşayarak evlendiği yönetmen ve yapımcı Tony Richardson'ın kendisini aldattığından şüphelendiğini ve olayların hızlı bir şekilde ortaya çıktığını söyledi.

Ünlü yıldız hayatının şokunu yaşadı - Resim : 1
Vanessa Redgrave

Nisan 1962'de evlendiklerinde çiftin kısa süre içerisinde iki kız çocuğu oldu. Çocuklarının dünyaya gelmesinin ardından Redgrave ve Richardson'un ilişkileri de sekteye uğradı. Artık birbirlerine yabancılaşmaya başladıkları sırada eşinin kendisini aldattığını düşünmeye başladı.

Kocasını çok sevmesine rağmen yaşadığını düşündüğü yasak ilişkiyi ortaya çıkarmak için plan yaptı. Kocasına, gün boyu dışarıda olacağını söyledi. Bu sayede ona fırsat tanıdı. Eğer kocasını yakalarsa içindeki tüm endişelerden kurtulacağını düşünüyordu. Aksi durumda ise kocasına yeniden güvenecekti.

"Bunda ne sorun var?"

Eşini evde bırakıp dışarı çıkan Redgrave, bir kaç saat sonra aniden evine döndü. Anahtarla kapıyı açtıktan sonra yatak odasından sesler geldiğini fark etti. Gizlice odaya yaklaştı ve kapıyı açtı. Kocasının kendisini aldattığından emindi ancak gördüğü manzara ona hayatının en büyük şokunu yaşattı.

Kendi yatağının üzerinde kocası ve babası çırılçıplaktı. Sadece "Nasıl?" diyebilen Redgrave, babasından aldığı yanıtla bir kez daha yıkıldı: "Hayatım sen de onu seviyorsun ben de, bunda ne sorun var?"

O günden sonra boşanma kararı alan Vanessa Redgrave, babasıyla da bir daha görüşmedi.