Ünlü yıldızdan acı haber! Treat Williams motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi

Broadway müzikalinden uyarlanan 1979 tarihli Hair filmi ile üne kavuşan ABD’li ünlü oyuncu Treat Williams, önceki gün geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Ünlü yıldızdan acı haber! Treat Williams motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi

ABD’nin Vermont eyaletinde dün Hair filmi ve Everwood serisiyle tanınan Treat Williams, motosikletiyle seyir halindeyken kaza geçirdi. Ünlü oyuncunun ajansından yapılan açıklamada, kazada yaralanan 71 yaşındaki Williams’ın hayatını kaybettiği belirtildi. Williams’ın 15 yıllık menajeri Barry McPherson, oyuncunun kullandığı motosikletin bir arabayla çarpıştığını ve ünlü oyuncunun hayatını kaybettiğini doğruladı.

Ünlü yıldızdan acı haber! Treat Williams motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi - Resim : 1
Olayla ilgili açıklama yapan İtfaiye şefi Jacob Gribble, kazanın bir otomobilin direksiyonunu Williams’ın motosikletine doğru kırmasıyla gerçekleştiğini, kazanın ardından New York’ta bir hastaneye kaldırılan Treat Williams tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi.

Broadway müzikalinden uyarlanan 1979 tarihli Hair filmi ile üne kavuşan Williams, Everwood serisinde ise ailesini New York City'den Colorado'ya taşıyan bir beyin cerrahı olarak rol almıştı.