Uşak için son dakika uyarısı! Balkanlar üzerinden paldır küldür geliyor, şemsiyesi olmayan kimse dışarıya çıkmasın

Uşak için son dakika uyarısı verildi. Soğuk hava ve yağmur Balkanlar üzerinden paldır küldür geliyor. Uşak Valiliği önemle uyardı, şemsiyesi olmayan kimse sakın dışarıya çıkmasın.

Uşak için son dakika uyarısı! Balkanlar üzerinden paldır küldür geliyor, şemsiyesi olmayan kimse dışarıya çıkmasın

Uşak için son dakika uyarısı verildi. Uşak Valiliği tarafından yapılan resmi uyarıya göre, soğuk hava ve yağmur Balkanlar üzerinden paldır küldür geliyor. 

PAZAR GÜNÜ BAŞLAYACAK

Uşak Valiliği tarafından yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi “Bölgemizin, 07.01.2024 Pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesi beklenmektedir. Buna bağlı olarak Pazar gününden itibaren bölge genelinde sağanak ve yağmur seklinde başlayacak yağışların Salı gününe kadar devam etmesi; yağışların Salı aksam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar seklinde olması tahmin edilmektedir.

MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINA DÜŞECEK

Halen mevsim normallerinin zerinde seyreden hava sıcaklıklarının 10.01.2024 Çarşamba gününden itibaren hızlı ve ani düşüşle mevsim normallerinin altına düşmesi beklenmektedir.

Rüzgârların Pazar ve Pazartesi günleri güney ve bat yönlerden kuvvetli ve fırtına (60-80 km/saat) seklinde eseceği tahmin edilmektedir. Vatandaşlarımızın soğuk ve yağışlı havanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı dikkatli olması ve gerekli önlemleri almaları uygun olacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

 

Uşak için son dakika uyarısı! Balkanlar üzerinden paldır küldür geliyor, şemsiyesi olmayan kimse dışarıya çıkmasın - Resim : 1