Galatasaray’da bu sezon performansı en çok konuşulan isimlerden olan golcü futbolcu Mauro Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi 5.haftasında Union Saint-Gilloise ile oynanan maça ilk 11’de başladı.
Yıldız futbolcu gösterdiği kötü performansla eleştirilerin odağı oldu. Taraftarlar ön alan presinde yetersiz olan ve fiziksel olarak takımın gerisinde olan golcü futbolcuyu eleştirdi.
Maçın ardından Icardi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Icardi paylaşımında 1 Aralık Pazartesi günü Chobani Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe derbisine yönelik mesaj verdi.
"PAZARTESİ GÜNÜ BÜYÜK BİR MEYDAN OKUMAMIZ VAR"
Icardi, “Günaydın Galatasaray ailesi. Konsantrasyon. Pazartesi günü büyük bir meydan okumamız var. Hadi Cimbom” ifadelerini kullandı.
Galatasaray formasını bu sezon 17 maçta giyen 32 yaşındaki Mauro Icardi, forma giydiği 17 maçta 7 gol atma başarısı gösterdi.