İstanbullulara kötü haber! Arıza nedeniyle bazı metro seferleri yapılamıyor

Trafikten kaçmanın en iyi yolu olan metro özellikle sabah saatlerinde vatandaşları büyük bir dertten kurtarıyor. Ancak İstanbullular için kötü haber geldi. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada Üsküdar-Çekmeköy metro hattının yapılamadığını duyurdu.

İstanbullulara kötü haber! Arıza nedeniyle bazı metro seferleri yapılamıyor

Üsküdar-Çekmeköy metro hattını kullanan vatandaşlar için kötü haberi Metro İstanbul duyurdu. Arıza nedeniyle bazı duraklarda seferler gerçekleştirilemediği belirtildi. Arıza ne zaman giderilecek? İşte yapılan açıklama...

HANGİ METRO SEFERLERİ YAPILAMIYOR?

Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, Üsküdar-Çekmeköy metro hattındaki teknik arıza nedeniyle bazı duraklarda seferlerin yapılamadığı bildirildi. Açıklamada, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Yamanevler-Çekmeköy istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadesi kullanıldı.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Üsküdar-Çekmeköy metro hattındaki teknik arıza nedeniyle bazı duraklarda yapılamayan seferler, arızanın giderilmesinin ardından normale döndü. Üsküdar-Çekmeköy metro hattında, teknik arıza dolayısıyla bazı duraklarda seferler saat 06.15'ten itibaren 3 saat boyunca yapılamamıştı. Seferlerin yapılamaması nedeniyle metrodaki bazı duraklarda yolcu yoğunluğu oluşmuştu.