Ünlü oyuncunun beyninde büyük bir tümör çıktı, Cem Yılmaz seferber oldu

Usta oyuncu Hülya Duyar, Cem Yılmaz'la reklam çekerken fenalaştı. Beyninde büyük bir tümör tespit edilen Duyar, çarşamba günü ameliyat olacak.

Ünlü oyuncunun beyninde büyük bir tümör çıktı, Cem Yılmaz seferber oldu

Ünlü oyuncu Hülya Duyar geçenlerde Cem Yılmaz’la çektiği Opet reklamında fenalaştı, daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçirdi. Yapılan kontrollerde 51 yaşındaki oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Duyar’ın rahatsızlığını öğrenen rol arkadaşları Cem Yılmaz, Bahtiyar Memili ve dostları hemen seferber oldu. Sevilen oyuncu için Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Uğur Türe’den randevu alındı.

Türkiye’de olduğu kadar Almanya’da da çok tanınan Duyar yarın hastaneye yatacak ve çarşamba günü ameliyat olacak. Telefonla ulaştığımız Duyar “Reklam çekiminde bir anda konuşamamaya başladım. Atak oluştu. Yapamadım sandım. Sonra tatile gittim, orada bayıldım. Doktora gittiğimde de büyük bir tümöre rastlandı. Öğrenen herkes aynı gün seferber oldu, hemen Uğur Türe’den randevu aldılar kısmetse çarşamba ameliyat olacağım” dedi.