Usta oyuncu hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu Rıza Akın dün gece beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınmıştı. Bugün hayatını kaybetti.

Usta oyuncu hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu Rıza Akın'ın beyin kanaması geçirdiğini duyuran Menderes Samancılar, bugün acı haberi Twitter'dan verdi. Rıza Akın yaşamını yitirdi. 

Rıza Akın yaşamını yitirdi

Akın'ın beyin kanaması geçirdiği aktaran Samancılar, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: "Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Ameliyattan çıktı, yoğun bakımda. Allah onu sevdiklerine bağışlasın. Kardeşim bunu da atlatacaktır. Sonuna kadar tüm doktorlarımıza inanıyor ve güveniyoruz."

Samancılar bu sabah saatlerinde ise acı haberi verdi. Beyin kanaması sonrası ameliyata alınan ve yoğun bakıma kaldırılan Rıza Akın hayatını kaybetti.

Usta oyuncu hayatını kaybetti! - Resim : 1

Japon eşi kahroldu

2019 yılında Adana'da Rıza Akın ile evlenen Japon Miho Shimotashiro, bu sabah aldığı acı Haber ile yıkıldı. Çiftin 2. Dünya Savaşı sonrası Japon Yemek kültüründeki değişimleri araştırmak üzere 19 Kasım'da Japonya'ya gitmeyi planladıkları öğrenildi.

 95’inci Akademi Ödülleri için 'Türkiye'nin En İyi Uluslararası Film' adayı, yapımcılığını Vildan Erşen'in, yönetmenliğini Tayfun Pirselimoğlu'nun üstlendiği Kerr filmi olarak belirlendi. Rıza Akın en son Kerr filmiyle kamera karşısına geçti. Film 22 Nisan'da vizyona girecek.

Usta oyuncu hayatını kaybetti! - Resim : 2

Oyuncular Sendikası'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Değerli üyemiz Rıza Akın hayatını kaybetti. Çok üzgünüz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır dileriz. Başımız sağ olsun' ifadelerini yer verildi.

Oyuncu Devrim Yakut'ta acı haberin ardından duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Çok şaşkın ve çok ama çok üzgünüm...Güle güle canim Rıza Akın... Devrin daim olsun."