Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 13. Bölüm Fragmanı, "Sizin sultanlığınız bir kadına tokat attırmak mıdır?"

TRT 1'in beğeniyle izlenen tarihi dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'nun 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin bu bölümünde, Melikşah ile Sencer arasında ipler iyice gerilir. Sencer'in "Sizin sultanlığınız bir kadına tokat attırmak mıdır?" sözünden sonra Melikşah ona tokat atar.

Uyanış: Büyük Selçuklu 13. Yeni bölümüyle 21 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 12. Bölüm Özeti

Sencer ve Arslantaş’ın akıbeti ne olacaktır? Anne ve kardeşine duyduğu özlem en büyük zaafı olan Arslantaş, annesine kavuşabilecek midir? Onun bu zaafından yararlanacak olan Batıniler, Arslantaş’ı nasıl bir oyunun içine çekeceklerdir? Arslantaş’ın Sencer’i vurduğu haberini alan Terken, Nizamülmülk’ün gücünü kırmak adına hususi yiğitlik müessesini Melikşah’ın gözünden düşürmek için harekete girişir. Nizamülmülk, oğulları mesabesinde gördüğü hususi yiğitlerini nasıl müdafaa edecektir?

Diğer taraftan Elçin Melikşah yakınlaşmasıyla kıskançlık krizine giren Terken, Elçin’e tokat atmıştı. Yediği tokadın intikamını almak isteyen Elçin, Seferiye’nin hastalanmasının Terken’in tezgâhladığı bir oyun olduğunu anlamıştı. Bu oyunu ortaya çıkarabilmek için ne yapacaktır? Terken, kurduğu oyunun ortaya çıkmasına ve Elçin’in kendisinden intikam almasına mani olmayı başarabilecek midir? Tüm bunlar oluyorken Melikşah ile yakınlaştığını düşünen Elçin’i nasıl bir sürpriz beklemektedir? Öte yandan Hasan Sabbah’ın tüm Selçuklu Devleti’ni etkileyecek şeytanî planı ne olacaktır? Sencer, Hasan Sabbah’a engel olmayı başarabilecek midir?