Uygunsuz görüntüleri ifşa olan ismin suratında sebil patladı

Uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Aslı Bekiroğlu korkunç bir deneyim yaşadı. Suratında sebil patlayan Bekiroğlu büyük panik yaşadı.

Uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu akıllara durgunluk verecek bir an yaşadı. Sebilden şerbet içmeye çalışınca olanlar oldu. Suratına sebil patlayan ünlü oyuncu korkunç anlar yaşadı. İşte Aslı Bekiroğlu'nun zor anları...

Aslı Bekiroğlu'nun suratında sebil patladı

Geçtiğimiz yıllarda ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun DJ sevgilisi Can Koçkan ile müstehcen fotoğrafları ifşa olmuştu. İnternete sızdırılan pozlarıyla başı derde giren Aslı Bekiroğlu büyük sıkıntılar yaşamıştı. Bekiroğlu bu kez de korkunç bir deneme yapmaya çalıştığı video ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu sebilden şerbet içmeye çalışınca sebil suratına patladı.

Aslı Bekiroğlu kimdir?

Güzel oyuncu ve sosyal medya fenomeni Aslı Bekiroğlu 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldu. 2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım ve Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır. Sevilen oyuncunun bir dönem hesabının hacklenmesi nedeniyle özel fotoğrafları internet üzerinde yayınlanmıştı.