Vahşi doğanın en yırtıcı hayvanına karşı inanılmaz bir hareket yaptı. Sen aklını peynir ekmekle mi yedin

Vahşi doğanın en yırtıcı sürüngen hayvanına karşı kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği inanılmaz bir hareket yaptı. Timsah kostümü giyip eline bir sopa aldı, ardından timsahları korkutup suya döndürdü. Ancak timsahların tepkileri önceden tahmin edilemez. Bir anda saldırıya geçebilirler. Bu sebeple adamın yaptığı bu harekete pek çok kişi tepki gösterdi ve "Sen aklını peynir ekmekle mi yedin" dedi.

Vahşi doğanın en korkunç ve en tehlikeli canlılarından biri olan timsahlara şaka yapmak, dünyanın en kötü fikirlerinden biri olabilir. Ancak bir hayvanat bahçesi olduğu tahmin edilen alanda, timsah kostümü giyerek timsahları korkutmaya çalıştı. Eğlenmek için bunu yaptığı düşünülen adama, görüntüleri izleyenlerden tepki yağdı.

TİMSAH KOSTÜMÜ GİYİP TİMSAHLARIN YANINA GİTTİ

Timsah kostümü giyip, timsahların olduğu alana giren adam, elindeki sopa ile onları korkutup suya dönmelerini sağladı. Ancak timsahlar dünyanın en tehlikeli yaratıklarından biridir ve ne zaman saldıracakları tahmin edilemez. Ani bir saldırıda, güçlü çeneleri sebebiyle yaşam şansı oldukça düşüktür. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler de bu sebeple oldukça tepki topladı. Pek çok kullanıcı, timsah kostümü diyen adama "Sen aklını peynir ekmekle mi yedin" dedi.