Vakıfbank sınav giriş belgesi nasıl alınır? Vakıfbank sınav yerleri belli oldu mu? Vakıfbank personel alımı sınavı ne zaman?

Vakıfbank personel alımı sınavı deprem nedeniyle ertelenmişti. Müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur alımı için başvuruları Vakıfbank tarafından alınan sınav hafta sonu yapılacak. Adaylar, sınav giriş belgeleri ile sınava katılacakları yerleri araştırıyor. Peki, Vakıfbank sınav giriş belgesi nasıl alınır? Vakıfbank sınav yerleri belli oldu mu? Vakıfbank personel alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank personel alımı 2023 ile ilgili detaylar…

Vakıfbank sınav giriş belgesi nasıl alınır? Vakıfbank sınav yerleri belli oldu mu? Vakıfbank personel alımı sınavı ne zaman?

Vakıfbank personel alımı sınavı bu hafta sonu yapılacak. Vakıfbank ocak ayında  müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur alımı başvuruları almıştı. Vakıfbank sınavı da deprem nedeniyle ertelenmişti. Adaylar Vakıfbank sınavı ile ilgili giriş belgeleri ve sınav yerlerini araştırıyor.

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI SINAVI NE ZAMAN?

Vakıfbank personel alımı sınavı 19 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek. Sınav saat 10.00’da yapılacak. Sınava 15 dakikadan fazla geç kalan adaylar sınava alınmayacak. Sınavın ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası içerisinde ise sınav salonundan çıkılmayacak.

VAKIFBANK SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Sınava başvurusu kabul edilen adaylar, İstanbul Üniversitesi’nin https://vakifbank.istanbul.edu.tr internet sitesinden “Sınav Giriş Belgesi”ni alabileceklerdir.

SINAVDA GEREKLİ BELGELER

Yazılı sınava katılacak adaylar sınava girebilmek için; Sınav Giriş Belgesi ile birlikte, üzerinde silinti, kazıntı veya değişiklik yapılmamış, tanınmalarına engel teşkil etmeyecek nitelikte fotoğraflı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş olan pasaport veya Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli geçici kimlik belgesini, Avukat Kimlik Belgesini ibraz etmek zorundadır.

Bunların dışında hiçbir belge sınava girebilmek için geçerli olmayacaktır.

Belgelerini eksiksiz olarak yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır.