Vali Ali Yerlikaya, kazada yaralanan polis memuruna yardım etti

İstanbul Fatih'te kuryenin kullandığı motosiklet ile polis memurunun idaresindeki motosiklet çarpıştı. Kazanın yaşandığı sırada aynı güzergahtan geçen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaralanan polis memuruyla yakından ilgilenerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Ali Yerlikaya, kazada yaralanan polis memuruna yardım etti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, geçtiği güzergahta meydana gelen kazada yaralanan polis memuruyla birebir ilgilendi. Polis memurunun sağlık durumu hakkında bilgi alan Yerlikaya, motosiklet sürücülerinden daha dikkatli olmalarını istedi.

Fatih Aksaray'da saat 16.00 sıralarında bir kuryenin kullandığı motosiklet ile polis memurunun idaresindeki motosiklet çarpıştı.

Kazada yaralanan polis memuru Mehmet Ali Ulusoy'a ilk müdahaleyi o sırada yoldan geçen bir doktor ve Türk Hava Yolları İlk Yardım eğitmeni Eda Durman yaptı.

Bu sırada, kaza anında o bölgeden geçen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da makam aracını durdurarak kazazedelerin yanına gitti.

Vali Yerlikaya, yaralı polis memuruyla yakından ilgilenerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan polis memurunun bacağında doku zedelenmesi ve ezilmeler olduğu öğrenildi.

"Trafikte lütfen daha dikkatli olalım"

Yaşanan kazanın ardından Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Yerlikaya, "Dün Fatih Aksaray'da motosikletle kaza geçiren polis memurumuz Mehmet Ali Ulusoy'un sağlık durumu şükürler olsun ki iyi" ifadelerini kullandı.

Yaralanan polis memuruna geçmiş olsun dileklerini ileten Yerlikaya, motosiklet sürücülerinden daha dikkatli olmalarını istedi.