Van'da ekiplerin yoğun kar mesaisi devam ediyor! Ulaşıma kapanan 446 yerleşim yerinin 373'ü yeniden ulaşıma açıldı

Van'da birkaç gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 446 yerleşim yerinin 373'ü ekiplerin yoğun mesaisi sonucunda yeniden ulaşıma açıldı. Geriye kalan 73 yerleşim yeri için çalışmalar devam ediyor.

Van'da ekiplerin yoğun kar mesaisi devam ediyor! Ulaşıma kapanan 446 yerleşim yerinin 373'ü yeniden ulaşıma açıldı

Van'da önceki gün etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 446 yerleşim yerinin 373'ü ekiplerin yoğun mesaisi ile yeniden ulaşıma açıldı. Geriye kalan 73 yerleşim yeri için çalışmalar devam ediyor.

YÜZLERCE YERLEŞİM YERİ ULAŞIMA KAPANDI

Van’da önceki gün etkili olan kar yağışından dolayı hayatı olumsuz etkiledi. Bazı mahallelerde su taşkınları yaşanırken yüzlerce yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Kar yağışı nedeniyle kapanan 446 yerleşim yerinin yolu ulaşıma açıldı. Kapalı bulunan Bahçesaray’da 8, Başkale’de 10, Çatak’ta 29, Erciş’te 1, Gevaş’ta 3 ve Gürpınar ilçesin 22 olmak üzere toplam kapalı bulunan 73 yerleşim yerinin yolu Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapalı yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Van'da ekiplerin yoğun kar mesaisi devam ediyor! Ulaşıma kapanan 446 yerleşim yerinin 373'ü yeniden ulaşıma açıldı - Resim : 1