Van'ın karla mücadelesi son bulmuyor! Yoğun kar yağışı dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşadı

Van'ın günlerdir süren karla mücadelesi bir türlü son bulmuyor. Öğle saatlerinden itibaren başlayan ve gittikçe etkisini arttıran kar yağışı sonrasında kentin yüksek kesimlerinde trafik olumsuz etkilendi.

Van'ın karla mücadelesi son bulmuyor! Yoğun kar yağışı dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşadı

Van'ın günlerdir süren kar mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Bugün öğle saatlerinden itibaren etkili olan ve sürücülere zor anlar yaşatan şiddetli kar yağışı sonrasında Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahta bulunan  Güzeldere Geçidi'nde trafiğe neden oldu. 

 KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Van'da bir haftadan bu yana etkili olan soğuk havanın ardından öğleden sonra kar yağışı başladı. Kar yağışı ile birlikte Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi ile aynı güzergahta bulunan 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde trafikte sürücüler zor anlar yaşadı. Kar yağışı ile birlikte Van Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için ana yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.

Öte yandan kar yağışı ile birlikte Van Ferit Melen Havalimanı'na iniş yapan uçak, güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

 

Van'ın karla mücadelesi son bulmuyor! Yoğun kar yağışı dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşadı - Resim : 1