Küpün içinden çıkanları gören adam şaşkına döndü!

Van'ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekor amaçlı bırakılan küpün içinden bir süre sonra çıkanlar şaşırttı. Küpün içerisinde kedi yavrularıyla karşılaştı.

Küpün içinden çıkanları gören adam şaşkına döndü!

Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanınan iş adamı Feridun Irak’a ait evin bahçesine dekor amaçlı bir küp bırakılmıştı. Irak, bir süre sonra küpün içine baktığında şaşkına döndü. 

Küpün içinden çıkanları gören adam şaşkına döndü! - Resim : 1

Yazlık olarak kullanılan evde sürekli hamile bir kedinin bahçede gezdiğini fark eden Irak ailesi, günler sonra kedinin doğum yaptığını anladı. Aile, kedinin nerede doğum yaptığını fark edemedi. 

Bahçede kedi sesi duyan komşuları, evin önüne dekor amaçlı bırakılan küpün içinde kedi yavrularıyla karşılaştı. Kedinin doğum için bir küpü tercih etmesi şaşkınlıkla karşılandı. 

Küpün içinden çıkanları gören adam şaşkına döndü! - Resim : 2

4 yavru dünyaya getirdi

İş adamı Feridun Irak, anne kedinin güvenli bulduğu küpün içinde doğum yaptığını belirtti. İlk kez karşılaştıkları durum karşısında şaşkınlık yaşadıklarını ifade eden Irak, “Yaz aylarını geçirdiğimiz evimizin bahçesinde dekoratif amaçlı koyduğumuz bir küp var. Van’a geri döneceğimiz bu son günlerde bahçedeki küpün içinde bir anne kedinin 4 yavru dünyaya getirdiğini fark ettik" dedi.