Av. Bışar Özbey anlattı, gündem oldu!

Türkiye'nin en çok izlenen spor programı olan Var Odası programında yorumcu koltuğunda bulunan Av. Bışar Özbey, kendi youtube kanalı olan Bışar Özbey youtube kanalında ''sahurda futbol'' isimli programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar kısa sürede gündem oldu.

Türkiye'nin en çok izlenen spor programı olan Var Odası programında yorumcu koltuğunda bulunan Av. Bışar Özbey, kendi youtube kanalı olan Bışar Özbey youtube kanalında ''sahurda futbol'' isimli programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamalar kısa sürede gündem oldu.

Yeni spor yasasıyla büyük transferler tarih oluyor

Hali hazırda kulüplerimizde yönetimlerin çok kötü durumda olduğu açık. Mali sorunlar hat safhada. Gelir ve gider arasında ciddi dengesizlikler var. Oluşan bu bütçe açığı, kulüp başkanı ve yöneticilerinin şahsi borç vermeleri ile geçici olarak kapatılıyor. Sonuç olarak borç katlanarak büyüyor ve kulüplerimiz fiili iflas yaşıyorlar. Yani mevcut durum içler acısı. Peki yeni yasa neleri getiriyor ?

Galatasaray başkanlık seçimi

Spor yorumcusu Av. Bışar Özbey youtube kanalı olan Bışar Özbey youtube kanalında ''sahurda futbol'' isimli programında Galatasaray başkanlık seçimine dair önemli açıklamalar yaptı.