Veda paylaşımı yapmıştı! Başkan resmen açıkladı: Burak Yılmaz’ın geleceği belli oldu!

Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, yaptığı sosyal medya paylaşımı sonrası takımdan ayrılacağı iddia edilen Burak Yılmaz hakkında konuştu. Işıtan Gün, “Burak Yılmaz'ın Fortuna Sittard'ı bıraktığı yönündeki iddialar doğru değil. Burak, Ajax maçında sahada olacak. Hiçbir sorunumuz yok. Takımımıza çok katkısı var. Biz de memnunuz o da bizden memnun” dedi.

Veda paylaşımı yapmıştı! Başkan resmen açıkladı: Burak Yılmaz’ın geleceği belli oldu!

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard takımında forma giyen futbolcu Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Groningen maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşım sonrası Burak’ın takımdan ayrılacağı iddia edilmişti.

Veda paylaşımı yapmıştı! Başkan resmen açıkladı: Burak Yılmaz’ın geleceği belli oldu! - Resim : 1

“BİRİ BİR ŞEY YAZIYOR, ANINDA BİR ÜLKEDE GÜNDEM OLUYOR”

Takımdan ayrılacağı söylenen Burak Yılmaz hakkında Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün açıklama yaptı. Işıtan Gün, Radyospor’a yaptığı açıklamada, "Burak Yılmaz'ın Fortuna Sittard'ı bıraktığı yönündeki iddialar doğru değil. Biri bir şey yazıyor, anında bir ülkede gündem oluyor, ardından başka ülkeye yansıyor haber, dedikodunun çıktığı ülke alıp, bakın onlar da yazdı diyor; hâlbuki iddia aynı iddia" dedi.

Veda paylaşımı yapmıştı! Başkan resmen açıkladı: Burak Yılmaz’ın geleceği belli oldu! - Resim : 2

“BURAK, AJAX MAÇINDA SAHADA OLACAK”

Burak Yılmaz’ın Ajax ile oynanacak olan maçta sahada olacağını belirten Gün şunları söyledi:

"Olmayan olaylar inanılmaz biçimde yayılıyor. Burak, Ajax maçında sahada olacak. Hiçbir sorunumuz yok. Takımımıza çok katkısı var. Biz de memnunuz o da bizden memnun. Burak 37 yaşında, inanılmaz bir kariyeri var. Antrenör olarak devam etmek isterse, bunu oturur konuşuruz. Oğuzhan Özyakup ve Doğan Erdoğan'ın performanslarından da çok memnunuz.”

“KADIN FUTBOLU KONUSUNDA DAHA İLERİ GİDECEĞİZ”

Kadın futbol takımının durumu hakkında konuşan Gün, "Kadın futbol takımımız da çok iyi gidiyor. Sezonu üçüncü bitireceğiz. Kadın futbolu konusunda daha ileri gideceğiz" diye konuştu.

Veda paylaşımı yapmıştı! Başkan resmen açıkladı: Burak Yılmaz’ın geleceği belli oldu! - Resim : 3
Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün

 

“YERİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRDIK”

Gün sözlerine şöyle devam etti:

"Ben Fortuna Sittard'ta 7 tam sezondur başkanlık yapıyorum. Şu anda Eredevise'de 18 takımdan 9'u bizden sonra lige çıktı. Yani yerimizi sağlamlaştırdık. Bir sistem oluşturduk. Daha da ileri gitmeye çalışıyoruz. Herhangi bir değişiklik planımız yok. Üzerine koyarak gideceğiz.”

“ARDA GÜLER’İ HERKES BEĞENİYOR”

Türkiye'den bazı futbolcuların Hollanda'dan Ajax, PSV Eindhoven ve Feyenoord tarafından takip edildiğini dile getiren Işıtan Gün, "Çok fazla detay konuşulmuyor. Ama bazı oyuncular hakkında sohbet ediyoruz. Şu anda Arda Güler'i herkes beğeniyor. Galatasaray'dan Yunus Akgün ve Kerem'i çok soruyorlar. Ferdi Kadıoğlu çok beğeniliyor" dedi.