Tam 21 yıl oldu! Ali Sunal babası Kemal Sunal'ı gözyaşlarıyla andı!

Ali Sunal, 21 yıl önce hayatını kaybeden ve gülüşüyle hafızalara kazınan Türk sinemasının efsane ismi, babası Kemal Sunal'ı mezarının başında gözyaşlarıyla andı. Ali Sunal, "Bizi ve torunlarını uzaktan izlemeye, kucaklamaya devam etsin" dedi. Öte yandan cenazede maske gerginliği yaşandı.

3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrılan Kemal Sunal 21.ölüm yıldönümünde de unutulmadı.

Ardında bıraktığı 'Süt Kardeşler', 'Hababam Sınıfı', 'Tosun Paşa', 'Sahte Kabadayı' ve 'Kapıcılar Kralı' gibi filmlerin yanı sıra gülüşüyle de hafızalarda yer edinen Kemal Sunal'ın vefatının üzerinden 21 yıl geçti.

Zincirlikiyu'daki mezarı başında anılan Sunal'ın mezarı başındaduygusal anlar yaşadı.

Gül Sunal eşi için arşiv niteliği taşıyacak olan bir youtube kanalı açtığını açıklarken, oğlu Ali Sunal ise her yıl olduğu gibi gözyaşlarını tutamadı ve "Bizi ve torunlarını uzaktan izlemeye, kucaklamaya devam etsin" dedi.

Tam 21 yıl oldu! Ali Sunal babası Kemal Sunal'ı gözyaşlarıyla andı! - Resim : 2

Maske gerginliği yaşandı

Öte yandan Kemal Sunal'ın cenaze töreninde sosyal mesafeye uymayıp maske takmayanlar nedeniyle gergin anlar yaşandı.

Gül Sunal, kabir başında dua okunduktan sonra maske takmayıp cep telefonları ile fotoğraf çekmek isteyen meraklı kalabalığa, "Arkadaşlar lütfen maske takın. Maske takmayanlar geride dursun. Bizim sağlığımızı, insanların sağlığını lütfen tehlikeye atmayın" şeklinde uyarıda bulundu.

Tam 21 yıl oldu! Ali Sunal babası Kemal Sunal'ı gözyaşlarıyla andı! - Resim : 4