Verilen ödev şoke etmişti! Veliler karşı çıkınca okuldan atıldı! ''Küvette okuma yaparken çekilmiş bir pozunu gönder!''

Florida, Jacksonville'deki Victory Christian Academy'de verilen bir ödev öğrencinin velisini şoke etti. Misty ve Christopher Dunham adlı öğrenci velilerinin ortaya çıkarmış olduğu olayda, öğretmenin, öğrencilerinden ev ödevi için küvette kitap okurken fotoğraflarını çekip göndermelerini istediği öne sürüldü.

Verilen ödev şoke etmişti! Veliler karşı çıkınca okuldan atıldı! ''Küvette okuma yaparken çekilmiş bir pozunu gönder!''

Misty ve Christopher Dunham, çocuklarına verilen ev ödevini gördüklerinde gözlerine inanamadılar. Sekiz yaşındaki kız öğrencinin annesi olan Misty Dunham, kızına verilen ödevi görünce derhal öğretmene mail attı. Dunham, bu ödevin konusundan hoşlanmadığını ve açıklama beklediğini söyledi.

Öğretmen de ödevi sorgulayan veliye "Pijamalı olabilirler, üniformalı olabilirler. Sadece okuma yaparak eğlendikleri bir görüntü." diyerek cevap verdi. Ancak verilen cevaptan tatmin olmayan Dunham ailesi ve ebeveynler hem okul hem de Jacksonville Şerif Ofisi ile temasa geçerek olayı bildirmeyi tercih ettiler.

Verilen ödev şoke etmişti! Veliler karşı çıkınca okuldan atıldı! ''Küvette okuma yaparken çekilmiş bir pozunu gönder!'' - Resim : 1

Ancak bir polis raporu aileyi oldukça şaşırttı. Rapora göre, bahsi geçen ev ödevinin yıllardır verildiğini ve bu durumdan şikayet eden tek ailenin Dunham ailesi olduğunu söylüyordu. Olayın ardından Dunham ailesi, şikayetleri üzerine Victory Christian Academy'den çocuklarını okuldan almalarını  söyleyen bir telefon aldıklarını söyledi.

Verilen ödev şoke etmişti! Veliler karşı çıkınca okuldan atıldı! ''Küvette okuma yaparken çekilmiş bir pozunu gönder!'' - Resim : 2

Anne reddetti

Misty Dunham ise gelen telefonu umursamadı ve çocuğunu okuldan almayı reddetti. Ancak okul daha sonra, Dunham ailesine, hiçbir açıklama yapmadan çocuklarının artık bu okulun öğrencisi olmadığına dair belgeler iletti.

Dunham ailesinin kızları gibi okuldan atılan birkaç öğrencinin daha olduğu ve öğrencilerin durumunun belirsizliğini koruduğu bildirilirken, okulun ödevde herhangi bir art niyet olmadığı konusunda ısrarcı olduğunu aktarıldı.

Verilen ödev şoke etmişti! Veliler karşı çıkınca okuldan atıldı! ''Küvette okuma yaparken çekilmiş bir pozunu gönder!'' - Resim : 3