Bıçaklı tecavüz girişimi canlı yayına takıldı

Video kaydıyla sunum ödevi hazırlayan genç kız, odanın açık penceresinden giren bir şahsın tecavüz girişimine maruz kaldı.

25 yaşındaki psikoloji öğrencisi Sara Quintero, Kolombiya'nın kuzeyindeki Antioquia bölgesindeki Apartado kasabasındaki evinde korkunç bir olaya maruz kaldı.

The Sun'ın haberine göre Sara Quintero, video kaydettiği sırada, birtakım sesler duymasının ardından koridora doğru yöneldi. Fiziksel bir mücadele sonrasında, arka planda çığlıkları duyulan genç kadın başka bir odaya götürülüp saldırgan tarafından bıçakla soyunup yatağa uzanması yönünde zorlandı.

Genç kız, saldırganın dediğini yapmayarak karşı koydu. Ancak saldırgan bu sefer de elindeki bıçakla, kıza tehditler savurmaya başladı. Bu sırada ikili arasında yaşanan boğuşma anları saniye saniye video kayıt sistemine yansıdı.

Saldırgan başarısız olunca evden kaçtı. Genç kız bu mücadelenin başka kadınlara da örnek olması amacıyla kaydı instagram hesabından paylaştı.  Yerel kaynaklar, saldırganın 22 yaşında olduğunu ve psikolojik sorunlar yaşadığını aktardı.

Saldırganın ailesinden de konuyla ilgili açıklama geldi. Aile, oğullarında bipolar bozukluk olduğunu ve olay anında ne yaptığı bilmediğini söyledi. Genç kadın, videoyu diğer kadınların önlem alması için paylaştığını belirtti.