14 yaşındaki kör kızına tecavüz etti

Vietnam'ın Tam Nong Bölgesi'nde yaşayan 14 yaşındaki görme engelli kız, annesinin kanserden ölmesinden bir süre sonra tecavüzüne uğradığı babasından hamile kaldı. Küçük kızın babasından bir kızı oldu.

14 yaşındaki kör kızına tecavüz etti

Kuzeydoğu Vietnam'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Henüz 14 yaşında olan küçük kızın annesi kansere yakalandı. Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan kadın bir süre sonra hayatını kaybetti.

Kadının 14 yaşında olan kızı ölümünden bir kaç ay sonra hamile kaldı. Kızının hamile olduğunu anlayan baba, 'hasta' olduğunu bahane ederek çocuğunu okula göndermedi. Küçük kız aradan geçen 9 ayın sonunda bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Olayın polise iletilmesinin ardından küçük kız ve bebeği koruma altına alınırken, bebeğin babasının 14 yaşındaki görme engelli kızın öz babası olduğu anlaşıldı. Tutuklanan adam cezaevine gönderildi.

Öğretmeni ortaya çıkardı

Olay, 14 yaşındaki küçük kızın kendisini çok seven öğretmeni sayesinde ortaya çıktı. Okula geldiği son günlerde garip davranmaya başlayan küçük kızın hareketlerinden şüphelenen öğretmeni, okulu bırakmasının ardından öğrencisini evinde ziyaret etmeye gitti.

Küçük kızın fiziksel olarak da değişime uğradığını fark eden öğretmen olayı polise bildirdi. Yapılan DNA testinin ardından karnındaki bebeğin babasının kendi öz babası olduğu ortaya çıktı.

Küçük kızın büyükannesi, torununun sadece görme engelli olmadığını, aynı zamanda öğrenme güçlüğü çektiğini de söyledi. Aileden gelen genetik bir bozukluk nedeniyle tüm çocukların aynı sorunu yaşadığını ifade eden büyükanne, yeni doğan bebek için ise maddi durumları olmadığı için ne yapacaklarını bilmediklerini kaydetti.

14 yaşındaki kör kızına tecavüz etti - Resim : 3
Küçük çocuğun babaannesi (Sağda) maddi yardım alamadıklarını söyledi

Yetkililer, tecavüze uğrayan küçük kız başta olmak üzere 4 çocuğun da bakımları için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ederek, aileye para yardımı yapılacağını da söyledi.

Baba, toplayan parayı da yemiş

Öte yandan ailenin maddi durumunun çok kötü olmasından dolayı civarda yaşayan komşuların hayatlarını sürdürebilmek için aralarında para toplayarak ailenin babasına verdikleri ortaya çıktı. Babanın bu parayı içki ve kumara harcadığı ortaya çıkmasının ardından insanların yardımı kestiği kaydedildi.