Vincenzo Montella’dan Milli Takım açıklaması! Tek kelimesiyle teknik direktörlüğe yeşil ışık yaktı

İsmi A Milli Futbol Takımı ile anılan İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella, bu konuda ilk konuştu. Montella, teklif alıp almadığı sorusuna yanıt vererek, "Size bir detay vermem mümkün değil. Ancak şunu söyleyebilirim; böyle bir görevden dolayı gurur duyarım. İnşallah” dedi.

Vincenzo Montella’dan Milli Takım açıklaması! Tek kelimesiyle teknik direktörlüğe yeşil ışık yaktı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un görevine son verilmesine kesin gözüyle bakılırken yerine gelecek ismin kim olacağı merak konusu oldu. Adı anılan isimlerden olan İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella, bu konuda ilk kez konuştu.

Vincenzo Montella’dan Milli Takım açıklaması! Tek kelimesiyle teknik direktörlüğe yeşil ışık yaktı - Resim : 1

TEKLİF ALDI MI?

Sabah’a konuşan Montella, teklif alıp almadığına ilişkin soruya, “Size bir detay vermem mümkün değil. Ancak şunu söyleyebilirim; böyle bir görevden dolayı gurur duyarım” yanıtını verdi.

Vincenzo Montella’dan Milli Takım açıklaması! Tek kelimesiyle teknik direktörlüğe yeşil ışık yaktı - Resim : 2

YEŞİL IŞIK YAKTI

Montella’nın mesajının sonuna "İnşallah" ifadesini kullanması Milli Takım’a yeşil ışık yaktığı olarak yorumlandı.

MONTELLA'NIN KARİYERİ

Adana Demirspor'daki görevini bıraktıktan sonra haziran ayından bu yana boşta olan Vincenzon Montella, mavi lacivertli takımın başında 76 resmi müsabakaya çıktı. 49 yaşındaki teknik adam maç başına 1.72 puan ortalaması yakaladı.

Öte yandan Montella, Roma, Catania, Fiorentina, Sampdoria, Milan ve Sevilla takımlarında teknik direktörlük görevi üstlendi.