Vincin tepesine korkmadan çıktı, nedenini öğrenenler biraz kızdı ama çok tebrik etti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinde Diyarbakır’da etkilendi. Ağır hasarlı olan binaya girişlere izin verilmezken ismi açıklanmayan bir depremzede kadının vincin üstüne çıktığı görüldü. Bir bölümü yıkılan binaya vinçle çıkan kadının kedisini kurtarmak için yaptığı öğrenildi.

Vincin tepesine korkmadan çıktı, nedenini öğrenenler biraz kızdı ama çok tebrik etti

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminde Diyarbakır’da hasar aldı. Şehir genelinde 1’i boş 7 bina yıkıldı. Diyarbakır’ın  Kooperatifler Mahallesi Kurtismailpaşa 2. Sokağında bulunan Karaşin Apartmanı da depremde büyük hasar aldı ve bir bölümü yıkıldı.  

 Vincin tepesine korkmadan çıktı, nedenini öğrenenler biraz kızdı ama çok tebrik etti - Resim : 1

Ağır hasarlı olan binaya girişlere izin verilmezken, ismi öğrenilemeyen bir kadın 2’nci katta mahsur kalan kedisini kurtarmak için, mahallede bulunan vince çıktı. 2’nci kata kadar çıkarılan kadın, aldığı taşı cama fırlatarak kedisine seslendi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

VETERİNERE GÖTÜRÜLDÜ

Sonuç alamayan kadın daha sonra aşağı indirildi. Daha sonra binadan kendiliğinden çıkan kedi, sahibinin yanına geldi. Sırtından yaralandığı belirlenen kedi, kontrol için veterinere götürüldü.