Viyana bozgunu! Milli Takım, Avusturya’ya 6-1 yenildi! Montella istifa sorusuyla çılgına döndü

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, 6-1 kaybedilen Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Montella, istifa sorusuna yanıt vererek, “Bu soruya cevap vermeyeceğim. Provokasyon olduğunu düşünüyorum. Ben de şunu sormak istiyorum: Siz soru sorarken hata yaptığınızda istifa ediyor musunuz?” dedi.

Viyana bozgunu! Milli Takım, Avusturya’ya 6-1 yenildi! Montella istifa sorusuyla çılgına döndü

A Milli Takım hazırlık maçında Avusturya ile karşılaştı. Başkent Viyana’daki Ernst Happel Stadyumu'nda oynanan müsabakayı A Milli Takımımız 6-1 kaybetti.

Avusturya'ya galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Xaver Schlager, 44., 49. ve 59. dakikalarda biri penaltıdan olmak üzere Michael Gregoritsch, 78. dakikada penaltıdan Christoph Baumgartner ve 90+5. dakikada Maximilian Entrup attı. Ay-Yıldızlıların golünü ise 25. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu kaydetti.

Viyana bozgunu! Milli Takım, Avusturya’ya 6-1 yenildi! Montella istifa sorusuyla çılgına döndü - Resim : 1

MONTELLA'DAN İSTİFA SORUSUNA SERT YANIT

Maçın ardından A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. Montella istifa edip etmeyeceğine ilişkin soruya tepkili bir yanıt verdi.

Viyana bozgunu! Milli Takım, Avusturya’ya 6-1 yenildi! Montella istifa sorusuyla çılgına döndü - Resim : 2

Montella, “Bu soruya cevap vermeyeceğim. Provokasyon olduğunu düşünüyorum. Ben de şunu sormak istiyorum: Siz soru sorarken hata yaptığınızda istifa ediyor musunuz? 30 yıldır bu işin içindeyim, her seferinde bu tarz problemlerin yaratıldığını görüyorum. Bunlar normal şeyler, burada zihinsel dengem olmasaydı, bu işi yapmamam gerekiyordu ve bu seviyelere ulaşmamam gerekiyordu” dedi.