West Ham Arsenal canlı izle

West Ham Arsenal İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. West Ham Arsenal maçı S Sport Plus şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, West Ham Arsenal şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

West Ham Arsenal canlı izle

West Ham Arsenal İngiltere Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. West Ham Arsenal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

WEST HAM ARSENAL MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 18:30'da başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

West Ham Arsenal canlı izle

İşte West Ham Arsenal maçı canlı izleyebileceğiniz link...

West Ham Arsenal mücadelesinde Mike Dean düdük çalıyor.

West Ham'da Angelo Ogbonna ve Issa Diop sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Craig Dawson'ın ise kırmızı kart cezası bulunuyor.

Arsenal'de ise Kieran Tierney ve Thomas Partey sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

West Ham, Premier Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu rakibi konumundaki Arsenal (33) ile oynadığı son 27 maçın sadece ikisini kazanabildi (5B 20M).

West Ham'a konuk olduğu son 13 Premier Lig maçının sadece birini kaybeden Arsenal (8G 4B), bu süreçteki tek mağlubiyetini Ocak 2019'da aldı (0-1).

Evinde oynadığı son altı Premier Lig maçını kaybetmeyen West Ham (4G 2B), daha uzun bir seriyi en son Eylül 2015-Nisan 2016 arasında yaşadı (15 maç).

Arsenel santrforu Alexandre Lacazette'in Premier Lig kariyerinde West Ham'dan (5 gol & 1 asist) daha fazla golde pay sahibi olduğu tek rakibi Southampton (7).

Bukayo Saka, Ian Wright'ın (1994) ardından üst üste üç Premier Lig maçında penaltı golü atan ikinci Arsenal oyuncusu olmak istiyor.