Yağmur altında nostalji! Safranbolu’da Hakan Peker fırtınası esti

Kısa süre önce Safranbolu Belediye Başkan adaylığını açıklayan pop müziğin efsane ismi Hakan Peker, Safranbolu Misak-i Milli Demokrasi meydanında kendi imkanlarıyla düzenlediği halk konserin de dinleyenleri mest etti. 90'lı yılların efsanevi sanatçısı Peker'in sağanak yağmur altında söylediği şarkıları geceye damga vurdu.

Yağmur altında nostalji! Safranbolu’da Hakan Peker fırtınası esti

Bir süre önce, Safranbolu Belediye Başkan adaylığını açıklayan pop müziğin efsane ismi Hakan Peker, 30 Eylül akşamı Safranbolu Misak-i Milli Demokrasi meydanında kendi imkanlarıyla düzenlediği halk konserinin başlamasına dakikalar kala bastıran sağanak yağmura rağmen şarkılarını söyledi ve binlerce Safranbolulu hep bir ağızdan sanatçının şarkılarına eşlik etti. 

Yağmur altında nostalji! Safranbolu’da Hakan Peker fırtınası esti - Resim : 1

32 yıl önce müzik hayatına X kuşağı ile başlayan Hakan Peker şarkıları Z kuşağı diye tabir edilen gençler tarafından da ilgi gördü ve hep bir ağızdan eşlik edildi. 

Yağmur altında nostalji! Safranbolu’da Hakan Peker fırtınası esti - Resim : 2

Konser DJ Kaan Gökman’ın mükemmel performansı ve Hakan Peker’in unutulmayan şarkılarıyla devam ederken, usta sanatçı sahneye kardeşi, Zafer Peker’i davet etti. İki kardeş onları yağmura rağmen izleyen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yağmur altında nostalji! Safranbolu’da Hakan Peker fırtınası esti - Resim : 3

Önümüzdeki yerel seçimlerde, Safranbolu Belediye Başkanı adaylığını açıklayan Peker’in hangi partiden aday olacağı önümüzdeki günlerde kesinleşecek. 

Yağmur altında nostalji! Safranbolu’da Hakan Peker fırtınası esti - Resim : 4