Aldatıldığını çarşaf detayıyla çözdü!

Yakaladığı çarşaf detayıyla ihaneti çözen sosyal medya fenomeni, birkaç gün kalan düğününü iptal etme kararı aldı ve bu duyuru videosu gündem oldu.

Aldatıldığını çarşaf detayıyla çözdü!

Çok istediği o düğüne yalnızca birkaç gün kalan genç kadının Tik Tok uygulamasında yaptığı duyuru hızla yayıldı ve binlerce izleyicisinden yorum yağmaya başladı. Yakaladığı çarşaf detayıyla ihaneti çözen genç kadın, büyük günden birkaç gün önce sosyal medyada viral olan bir açıklama yaptı.

@Leela_li takma ismini kullanan genç kadın, müstakbel kocasının arkadaşlık uygulamaları kullandığını öğrendikten sonra 100'den fazla misafirin beklendiği düğününü iptal etti.

Sosyal medyada çok hızlı bir şekilde yayılan videoda, ailesinin onu ilişkisini sona erdirme kararından dolayı yargıladığını ancak bu ilişkinin bitmeye mahkum olduğunu söyledi.

Genç kadın şöyle konuştu: “Aslında bazı aile üyelerim beni sağdan sola eleştirdi çünkü ne olduğuna dair tüm hikayeyi tam olarak açıklayamadım. Büyük bir düğündü. Sadece küçük bir buluşma değildi, Amerika Birleşik Devletleri'nin her yerinden davetli 101 kişi vardı. Sizce bir ton para kaybetmek ve düğünümü iptal etmekten çok mu keyif aldım?

Nişanlısının sırrını nasıl keşfettiğini anlatan kadın, “Bazı emareler görüyordum, bu yüzden araştırmaya başlamıştım. Bilgisayarımda oturum açtım ve geri dönüşüm kutusunda bir şeyler olduğunu gördüm, bu yüzden tabii ki buna tıkladım."

Genç kadın, arkadaşlık uygulamalarında kullanılan ve yüzünü göstermeyen resimler bulduğunu ve arka plandaki çarşaflarını tanıdığını iddia etti.

Çarşafların oldukça yeni olduğunu ve bu nedenle görüntülerin yakın zamanda çekildiğini anladığını söyledi. Sosyal medyada anında yayılan olaya çok sayıda yorum geldi. Bir kullanıcı "Seninle gurur duyuyorum kızım. Şükürler olsun ki gittin. İYİ OLMUŞ!" diye yazdı.

Başka bir kullanıcı, "Bu o kadar yaygın ki komik bile değil, böyle bir şeyi yakalayabilen az sayıdaki kişiden birisiniz," dedi. Üçüncüsü şöyle yazdı: "Kendini, sana sadık kalmayacak bir kişiye yıllarını boşa harcamaktan kurtardın."