Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u bomba bir projeyle geri döndüğünü duyurdu! "Büyük patron Acun Ilıcalı"

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği 'Oğuz' karakteriyle adından söz ettiren Tolga Karel televizyonlara geri dönüyor. Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacak dizisi için Acun Ilıcalı'ya teşekkürlerini sosyal medyadan iletti.

Yaprak Dökümü dizisiyle tanınan Tolga Karel, Türkiye'yi ter ederek ABD'de tır şoförlüğüne başlamıştı. 80 dolar ile başladığı şoförlük macerasını lojistik şirketi kurarak taçlandırmıştı. Ünlü oyuncu yıllar sonra ekranlara döndüğünü Acun Ilıcalı'ya teşekkürlerini ileterek açıkladı.

Yaprak Dökümü dizisiyle dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Tolga Karel, yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir'in, yapımcılığını ise Acun Medya'nın üstlendiği Sıfırıncı Gün dizisi ile TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya ve Berk Cankat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide Tolga Karel'i gören hayranları büyük heyecan yaşadı.

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u bomba bir projeyle geri döndüğünü duyurdu! "Büyük patron Acun Ilıcalı" - Resim : 1

"Büyük patron Acun Ilıcalı"

Aksiyon, macera ve dram dolu dizinin fragmanını paylaşan Tolga Karel, "Efsane 5 yıl sonra geri dönüş... Muhteşem bir ekiple çalışmak gerçekten onur verici. Acun Medya, Tv8, Netflix, Exxen, Disney Plus, çok teşekkür ediyorum ve görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım karakterimi beğenirsiniz gerçekten iyi iş çıkardınız. Tabii ki büyük patron Acun Ilıcalı... Muhteşem bir dizi izleyeceğinize oldukça eminim. İyi eğlenceler... Sıfırıncı Gün YAKINDA !!!" sözleriyle Acun Ilıcalı başta olmak üzere projede emeji geçen herkese teşekkürlerini sundu.