Yargı dizisinde şok edecek itiraf! Ceylin donup kaldı, savaş daha yeni başlıyor…

Yargı dizisinde beklenmedik olaylar yaşanacak. Dizinin yeni bölümüne heyecanlı bekleyiş devam ederken yeni bölümde olaylar karışıyor. İzleyiciyi gerilim dolu bir bölüm beklerken, şok edecek itiraf da bu bölümde gelecek. İşte Ceylin’in donup kaldığı o etkileyici bölüm ile ilgili merak edilenler…

Yargı dizisinde şok edecek itiraf! Ceylin donup kaldı, savaş daha yeni başlıyor…

Yargı dizisi yeni bölümünde izleyenleri şok edecek bir itiraf bekliyor. Heyecanın ve gerilimin her bölümde üst seviyeye tırmandığı Yargı dizisi etkileyici bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yargı’nın yeni bölümünde izleyici Savcı Ilgaz’ın yaşadığı derin krizin izlerini iliklerine kadar hissedecek. Etkileyici hikaye kurgusu ve sahneleri ile izleyenleri ekranları başına kilitleyen dizi pazar akşamı ekranlara gelecek.

ILGAZ’IN CEYLİN İLE VEDASI YÜREKLERİ DAĞLADI!

Yayınlanacak yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Yargı’nın ekranlara gelecek son bölümünde Ilgaz krizi yaşanacak. Savcı Ilgaz’ın tutuklandığı sahnede Ceylin ile vedası yürekleri dağlıyor. Ceylin ile Ilgaz arasında geçen konuşmalar yeni bir savaşın başlangıcı olacağının sinyalini veriyor.

Yargı dizisinde şok edecek itiraf! Ceylin donup kaldı, savaş daha yeni başlıyor… - Resim : 1

ÖMER ŞÜPHELERİ ÜZERİNE ÇEKECEK

Ilgaz’ın tutuklanmasını fırsat bilen yeni savcı müfettişten izin alarak Ilgaz’ın odasına yerleşiyor. Öte yandan müfettiş, Ömer’in bazı hareketlerinden şüphelenmeye başlıyor.

ŞOK İTİRAF GELİYOR!

Tüm bunlar yaşanırken Yekta herkesi şok edecek bir itirafta bulunur. Yekta, gazeteciyi Ömer’in öldürdüğünü söyler.

Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak.