Yargı dizisinin 61. bölümde herkes Ömer'le ilgili bir detay nedeniyle şok olacak. Yeni bölüm fragmanı da yayınlandı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı pazar akşamları seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. İki sezondur her bölümünde tansiyonun yüksek olduğu dizinin önümüzdeki sezonda da devam etmesi beklenirken 16 Nisan 2023 Pazar günü 61. bölümü ile ekranda olacak. Peki, yeni bölümde seyircilileri neler bekliyor? Yargı yeni bölümde neler olacak?

Yargı dizisinin 61. bölümde herkes Ömer'le ilgili bir detay nedeniyle şok olacak. Yeni bölüm fragmanı da yayınlandı

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, bu pazar günü yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Heyecanı ve aksiyonu bitmeyen dizinin 61. bölümü 16 Nisan Pazar günü seyircisiyle buluşacak. Dizinin her yeni bölümünde seyircileri şaşkına çevirecek olaylar yaşanıyor. Yeni bölümün fragmanı da yayınlandı. Ömer’in iş birlikçisi ortaya çıkıyor!

Yargı dizisinin 61. bölümde herkes Ömer'le ilgili bir detay nedeniyle şok olacak. Yeni bölüm fragmanı da yayınlandı - Resim : 1

ÖMER'İN ARKASINDA KİMLER VAR?

Ilgaz, Ceylin sayesinde göreve geri dönüyor. Yeniden mesleğine dönen Ilgaz, daha önce elinde olan dosyayı tekrar almak istiyor. Ancak bu talebi hoş karşılanmıyor. Öte yandan Ömer’in işlediği suçlar ve işbirliği içinde olduğu kişiler ortaya çıkıyor. Peki Ömer’in arkasında kim var?

Yargı dizisinin 61. bölümde herkes Ömer'le ilgili bir detay nedeniyle şok olacak. Yeni bölüm fragmanı da yayınlandı - Resim : 2

BÜYÜK MERAK UYANDIRIYOR

Dizide Ömer karakterini Doğaç Yıldız canlandırıyor ve neler olacağı konusu şimdiden büyük merak uyandırıyor. Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.