46 kiloya düşmüştü! İşte Seren Serengil'in son hali

Yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen 49 yaşındaki Seren Serengil'in son hali görüntülendi.

46 kiloya düşmüştü! İşte Seren Serengil'in son hali

Seren Serengil geçtiğimiz haftalarda 70 kilodan 46 kiloya düşüp bir anda hastalanmıştı. Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Serengil, durumunun ciddi olduğunu hatta tedavi olmazsa gelecek yaza çıkamayacağını söylemişti.

''Kilo vermemi durduramıyoruz''

Yaşadıklarıyla ilgili Serengil "Kilo vermemi durduramıyoruz. Çünkü süregelen bir ishal var yani devamlı, sabahtan akşama kadar tuvalete çıkıyorsunuz bu ameliyattan sonra. Ben bunun bu kadar çok olabileceğini düşünmezdim. Gece belki 5-6 kere uyanıyorum, gün boyunca en az 7-8 kere tuvalete taşınıyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

46 kiloya düşmüştü! İşte Seren Serengil'in son hali - Resim : 1

Serengil "Ben günde 8 öğün falan ve her öğünümde de baya ana yemek kadar yemek yiyorum. Fakat midede durmuyor ve emilim yapmıyor. Direkt ince bağırsağa gittiği için besinler yediğiniz çıkıyor ve gidiyor. İlk önce mide ameliyatı oldum 5-6 yıl önce. Bu sefer bu gastrit bypass yani bağırsağı bağlatma ameliyatı oldum. Çok pişmanım. Ama 67-75 kiloda, bu kilolardaki kişilerin bu ameliyatları olmaması gerekiyor." demişti.

Doktorunun ofisinden çıkarken görüntülendi

Son zamanlarda sağlık sorunları yaşayan ve verdiği kilolar nedeniyle sevenlerini endişelendiren Seren Serengil, bu kez daha iyi durumdaki haliyle objektiflere takıldı. Seren Serengil, önceki gün Nişantaşı'ndaki doktorunun ofisinden çıkarken görüntülendi.

"Şimdi doktordan çıktım. Bana bir serum hazırladı. 'Sero serumu', bu serum sadece bana özel" diyen Serengil, hafta sonunu kar tatili yaparak geçireceğini söyledi.

46 kiloya düşmüştü! İşte Seren Serengil'in son hali - Resim : 2

Konu evlilikten açılınca yönünü değiştirdi

Zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan Rahman Tohma ile gözlerden uzak aşk yaşayan Seren Serengil, konu evlilikten açılınca yönünü değiştirdi.

49 yaşındaki şarkıcının, "Düğün ne zaman?" sorusuna, "Aman boş verin şimdi o konuları" şeklinde karşılık verip konuyu değiştirmek istemesi dikkat çekti.

''Zayıf hali görenleri şaşırtmıştı''

Dumping sendromu hastalığına yakalandığı ortaya çıkan ve "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyen Seren Serengil'in zayıf hali görenleri şaşırtmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Zorlu AVM'de görüntülenen şarkıcı, gördüğü tedavinin sonuç vermeye başladığını ve yaklaşık üç kilo aldığını açıklamıştı.

Instagram hesabından verdiği pozlarla gündem olan Serengil'in bir takipçisi, "Ameliyat olmazsam yaza çıkmam dediniz bu kadar halsizken nasıl kayabiliyorsunuz" sorusunu yöneltmişti.

46 kiloya düşmüştü! İşte Seren Serengil'in son hali - Resim : 3

''Haftada üç kez serum alıyorum''

Serengil, takipçisine, "Spor iyidir temiz hava iyidir doktorlar vitamin depoluyorlar haftada üç kez serum alıyorum, iyiyim biraz daha. Spor önemli ben altı yaşımdan beri kayıyorum ve beni en mutlu eden şey. Ruhen de bedenen de merak etmeyin iyi kayakçıyım; kolay kolay bir şey olmaz" yanıtını vermişti.

5. kez evleniyor

İlk evliliğini 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile yapmıştı. Ancak çift iki yıl sonra boşanmıştı.

Serengil, aynı yıl şarkıcı Cengiz İmren ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ancak Serengil'in bu evliliği de üç yıl sonra sona erdi.

Ünlü şarkıcı, 2006-2010 yılları arasında ise Musa Aytun ile evlilik yaşadı.

Serengil, 2018'de ise yine bir şarkıcı olan Yaşar İpek ile evlendi. Çift, olaylı bir şekilde boşandı.