Mehmet Ali Erbil'den herkesi şoke eden Ece Ronay cevabı

Beş sezondur süren “Yasak Elma” dizisinin ekibi kutlama yemeğinde bir araya geldi. Diziye 5. sezonda dahil olan Yasmin Erbil, kutlama yemeğinde babasının taciz mesajları hakkında konuştu. 

FOX TV'nin sevilen dizisi “Yasak Elma” dizisinin ekibi kutlama yemeğinde bir araya geldi. Oyuncular ve teknik ekip “Bu sevda bitmez” yazılı pankartla poz verdi. Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil de diziye bu sezon Canan rolüyle katılmıştı.

Yasmin Erbil’e TikTok fenomeni Ece Ronay’ın babası Mehmet Ali Erbil hakkında cinsel taciz iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğu hatırlatıldı.

Yasmin Erbil, açtı ağzını yumdu gözünü. Yasmin Erbil, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Sonuçta o benim babam ve o benim her zaman yanımda oldu. Ben de onun yanında olacağım. Hiç bilmediğim TikTok denen bir mecrada ünlü olan bir insana prim vermeyeceğim." dedi. 

"Tanımıyorum"

Kutlamaya katılan Mehmet Ali Erbil ise Ece Ronay ile sorulan sorulara herkesi şoke eden bir cevap verdi. Erbil, "Ece Ronay diye birini tanımıyorum" dedi.