Uyuşturucuyla yakalanan ünlü oyuncu için karar çıktı

Yasak Elma dizisiyle tanınan ve uyuşturucu taşımaktan gözaltına alınan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar hakkında karar verildi.

Uyuşturucuyla yakalanan ünlü oyuncu için karar çıktı

‘Yasak Elma’ dizisinde “Lila” rolünü oynayan Ayşegül Çınar hakkında, kimliğini saklı tutan bir kişi tarafından uyuşturucu ihbarında bulunuldu. İhbar üzerine harekete geçen polis, Çınar’ın Etiler’deki evinin otoparkında bulunan aracını aradı. Yapılan aramada aracın bagaj bölümünde 15 gram esrar ve 5 gram eroin buldu.

Bunun Ayşegül Çınar ve yanındaki arkadaşı gözaltına alınıp Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Emniyette ifade veren Çınar, uyuşturucu ile ilgisi olmadığını, hiç uyuşturucu kullanmadığını ve olayın eski erkek arkadaşının kendisine kurduğu bir komplo olduğunu ifade etti.

Genç oyuncunun ifadesi üzerine savcının talimatıyla eski sevgili Furkan Çalıkoğlu da gözaltına alındı. Çınar’ın bir süre önce Çalıkoğlu hakkında tehdit nedeniyle savcılığa şikayette bulunduğu belirlendi. Adliyedeki işlemleri tamamlanan oyuncu Ayşegül Çınar, Furkan Çalıkoğlu ile Nimet Y., çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.