Yasak Elma'da 4 erkek oyuncunun vedasıyla Şevval Sam'dan flaş yorum

Şevval Sam, çocuk istismarına dikkat çekmek için hazırlanan “Karanlığı Arala” filminde rol aldı. Sam, film gösteriminde sade şıklığıyla beğeni topladı.

Ünlü oyuncu Şevval Sam, çocuklukta yaşanan cinsel istismar olaylarının bireylerin ruhlarını öldürdüğüne vurgu yaptı. Sam, istismar mağduru bir arkadaşının başına gelen olayı paylaştı.

Etkinliğe “Yasak Elma”nın setinden koşarak geldiğini belirten Şevval Sam, dizinin bu hafta ekrana gelen bölümünde Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan ve Doğaç Yıldız’ın ayrılmasını değerlendirdi. Güzel oyuncu sette alınan koronavirüs önlemlerini de sıraladı.

Şevval Sam’ın ünlü futbolcu Metin Tekin’le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık Emir Tekin, bu sezon “Sadakatsiz” dizisindeki performansıyla adından söz ettiriyor. Tarık Emir Tekin geçen hafta sevgilisi Sofya ile Nişantaşı’nda görüntülendi. 23 yaşındaki Tekin “Sadakatsiz” dizisinde canlandırdığı Selçuk karakteri kadınlara şiddet uyguladıkça içinin parçalandığını belirtti.

Oğlunun rolüyle ilgili yorum yapan Şevval Sam kendisinin “Yasak Elma”da hayat verdiği Ender karakterinin de kötü bir kadın olduğunu belirtti.

Şevval Sam’a rol arkadaşları Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan’ın sürpriz ilişkisi soruldu.
Ünlü oyuncuya son olarak Eda Ece’nin “Bu sezon bitsin, yeni projeler yapacağım” şeklindeki açıklaması hatırlatıldı.