Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a: "Hakkımı helal etmiyorum"

Yasak Elma'nın 'Yıldız'ı ve Maske Kimsin Sen'in jürisi Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a şaşırtan bir yorum geldi. Ece, 'Maske Kimsin Sen?'deki 'Ayna'nın Biran Damla Yılmaz olması halinde kendisine hakkını helal etmeyeceğini söyledi.

Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a: "Hakkımı helal etmiyorum"

Eda Ece uzun zamandır rol aldığı Yasak Elma dizisinin yanı sıra diğer taraftan da yeni bir projede yer almaya başladı. Fox Tv'de yayınlanan Maske Kimsin Sen? programında jüri üyesi olan Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a ilginç bir yorum geldi. Maske Kimsin Sen?'deki 'Ayna' karakterinin Biran Damla Yılmaz olması halinde kendisine hakkını helal etmeyeceğini söylediği bir yorum yaptı.

Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a: "Hakkımı helal etmiyorum" - Resim : 1

"Hakkımı helal etmiyorum"

'Maske Kimsin Sen?' programında 'Ayna' kostümüyle beğeni toplayan ünlü ismin, güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz olduğu iddia edildi. Eda Ece'den ise Biran Damla Yılmaz'a esprili bir yorum geldi.

Eda Ece'den rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'a: "Hakkımı helal etmiyorum" - Resim : 2

Eda Ece,  Biran Damla Yılmaz'a, ''Ayna sensen hakkımı helal etmiyorum'' yorumunda bulundu. Biran Damla Yılmaz'dan ise ''Ayna ayna, söyle bana! Kim daha güzel? Kumru mu, Yıldız mı?'' yanıtını verdi.