Yaşamak Güzel Şey filmi bu akşam ekranlarda! Yaşamak Güzel Şey konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yaşamak Güzel Şey filmi 30 Ekim 2023 Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Film 2017 yılı yapımı olup türü dramatik komedidir. Yönetmen koltuğunda Müfit Can Saçıntı'nın yer aldığı Yaşamak Güzel Şey konusu nedir? Yaşamak Güzel Şey filmi oyuncuları kimlerdir?

Yaşamak Güzel Şey filmi bu akşam ekranlarda! Yaşamak Güzel Şey konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dramatik komedi türünde olan Yaşamak Güzel Şey filmi bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Müfit Can Saçıntı, Yasemin Conka, Zihni Göktay gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film Müfit karakterinin eğlendirici ve öğretici hayat hikayesini anlatıyor. Peki; Yaşamak Güzel Şey konusu nedir? Yaşamak Güzel Şey filmi oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı

Yapım yılı: 2017

Türü: Dramatik Komedi

Oyuncular: Müfit Can Saçıntı, Yasemin Conka, Zihni Göktay, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan

Konu: Müfit’in acı bir gerçeği öğrenmesi sonucu sıra dışı bir kahramana dönüşmesini konu alan film “Yaşamak Güzel Şey” Kanal D’de ekrana geliyor. Etrafındaki herkesten sürekli azar işiten, kimsenin ciddiye almadığı Müfit, yaşadığı şanssız bir olayın ardından içinde bulunduğu hayatı ve dayatılan sistemi sorgulayınca, hayatta göremediği birçok güzelliği keşfetmeye, yaşamdan tat almaya başlar.