Yaşayan Nostradamus'un son kehaneti tüm dünyayı yakından ilgilendiriyor! Finansal ve duygusal çöküş kapıda

"Yaşayan Nostradamus" lakaplı Brezilyalı medyum Athos Salomé, yapay zekaya hükmeden kişinin dünyaya büyük "finansal ve duygusal istikrarsızlık" getirme gücüne sahip olacağını söyledi.

Yaşayan Nostradamus'un son kehaneti tüm dünyayı yakından ilgilendiriyor! Finansal ve duygusal çöküş kapıda

"Yaşayan Nostradamus" adlı bir medyum, yapay zeka teknolojisine egemen olanların tüm dünyada finansal ve duygusal olarak bir istikrarsızlık meydana getireceğini düşündüğünü söyledi. 

"İSTENMEYEN DEĞİŞİKLİKLERE NEDEN OLACAK"

Brezilyalı bir psişik olan Athos Salomé, AI'nın sonunda dünyanın dört bir yanındaki insanların asla yerleşememesine neden olacağını ve insanlığı "sık sık iniş ve çıkışlara" zorlayacağını tahmin ediyor. Yaşayan Nostradamus ayrıca, bu "egemen" kim olursa olsun, " maddi ve duygusal istikrarsızlığa ve günlük yaşamda istenmeyen değişikliklere neden olma gücüne" sahip olacağını da tahmin etti.

Yaşayan Nostradamus'un son kehaneti tüm dünyayı yakından ilgilendiriyor! Finansal ve duygusal çöküş kapıda - Resim : 1

BU KONU ÇOK ÖNEMLİ

Salomé ayrıca, OpenAI'nin ChatGPT'sinin ve Google'ın yakında piyasaya sürülecek olan AI sohbet robotu Bard'ın yükselişine atıfta bulunarak, dünyanın insan zihnini çevreleyen gizemlerin çoğuna cevap verecek çok sayıda bilimsel ve teknolojik "ifşaat" göreceğine inanıyor. Konunun "o kadar önemli" olduğunu ve yapay zekanın günlük hayatımıza giderek daha fazla entegre hale geldiği göz önüne alındığında, elitlerin ChatGPT gibi yapay zeka projelerini finanse ettiğini söyledi.

Yaşayan Nostradamus'un son kehaneti tüm dünyayı yakından ilgilendiriyor! Finansal ve duygusal çöküş kapıda - Resim : 2

TAHMİNLERİ ÇIKMIŞTI

Yaşayan Nostradamus, Arjantin'in geçen yılki Dünya Kupası'nda Fransa'yı yeneceği, Kraliçe'nin ölümü ve hatta Covid-19 salgını da dahil olmak üzere büyük dünya olaylarını doğru tahmin etme konusunda bir geçmişe sahiptir.

Yaşayan Nostradamus'un son kehaneti tüm dünyayı yakından ilgilendiriyor! Finansal ve duygusal çöküş kapıda - Resim : 3

METAVERSE İÇİN ENDİŞELİ

Endişe verici bir şekilde Salomé, teknoloji dünyasının Metaverse takıntısının, çatışmaların daha sık hale gelmesine neden olabileceği konusunda da uyardı ve ekledi: "Bu, bu 'egemen'in yaşadığı sosyal ortamdan bir tür kaçış olacak ve yeni bir boyut yaratacak".

Salomé'nin korkunç uyarısına rağmen, Metaverse yakın zamanda yok olacak gibi görünmüyor. İş danışmanlığı McKinsey & Company, teknoloji dünyasının 2022'de metaverse geliştirmeye 120 milyar dolardan fazla harcadığını ortaya çıkardı. Tech web sitesi Gizmodo, bu ayın başlarında, Facebook'un ana şirketi Meta'nın tek başına Metaverse projesine ayda 1 milyar dolar harcadığını bildirdi.