Yasmin Erbil’den takipçisine olay yanıt! Akılları allak bullak etti

Uzun süre sağlık problemleriyle gündeme gelen Mehmet Ali Erbil yine magazin gündemine geldi. Binlerce takipçi yapılan yorum karşısında şaştı kaldı. Sosyal medya çalkalandı.

Yasmin Erbil’den takipçisine olay yanıt! Akılları allak bullak etti

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil uzun bir süre önce kaçış sendromu hastalığına yakalanmış ve yine uzun süren bir tedavi süreciyle magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olmuştu. Hayranları tarafından mercek altına alınan Mehmet Ali Erbil’in son sağlık durumunun öncekine göre daha da iyi olduğu öğrenildi.

Yasmin Erbil’den takipçisine olay yanıt! Akılları allak bullak etti - Resim : 1
Yasmin Erbil

 

Sosyal medyada ise Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in bir takİpçisine verdiği yanıtla ünlü şovmen bir anda tekrar gündeme geldi. Yasmin Erbil’in takipçisine verdiği yanıt hayranların kafasını karıştırdı, bir hayli düşündürdü.

Uzun bir aradan sonra ekranlara tekrar dönen son olarak İbo Show’a katılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ssevenlerine eğlencili ve kahkaha dolu anlar yaşatsa da aynı zamanda hüzünlü anlar da yaşatmasına sebep oldu.

Yasmin Erbil’den takipçisine olay yanıt! Akılları allak bullak etti - Resim : 2
Yasmin Erbil

 

Ünlü Şovmen’in kızı Yasmin Erbil ise yaptığı bir yorumla Mehmet Ali Erbil’i tekrar gündeme getirdi. Yapmış olduğu paylaşıma ardı arkası kesilmeyen yorumlar gelsede bir takipçisine verdiği yanıt hayranlarının gözünden kaçmadı.

Yasmin Erbil sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşımında bulundu. Altna ise ardı arkası kesilmeyen yorumlar ve beğeniler geldi. Yasmin Erbil bir takipçisine verdiği yanıtla hem Mehmet Ali Erbil’i hem de kendisini dikkatleri üzerine çekti.

Yasmin Erbil’den takipçisine olay yanıt! Akılları allak bullak etti - Resim : 4
Yasmin Erbil

 

“Senin de baban Mehmet Ali Erbil olsaydı…”

Yasmin’in Erbil bir takipçisinin, “Aşktan korkuyorsun!” yorumu karşısında, “Senin de baban Mehmet Ali Erbil olsaydı sende korkardın!” sözleriyle karşılık verdi.

Milyonlarca kişi bu sözler karşısında şaşkınlığına engel olamadı. 25 yaşındaki Yasmin Erbil’in takipçileri yapılan bu yorum karşısında, “Erkeklere güvenmiyor bence. Sonuçta babasının birçok evliliği oldu!”, “Valla helal olsun cesaretli kızmış!”, “Mehmet Ali Erbil bir şey söylemeden kaos yaratıyor resmen!” sözlerini dile getirdi.

Yasmin Erbil’den takipçisine olay yanıt! Akılları allak bullak etti - Resim : 5
Yasmin Erbil