Yatağa idrarını yapan erkek, kız arkadaşı yüzünden dehşeti yaşadı

ABD’nin Louisiana eyaletinde duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. East Baton Rouge kentinde yaşayan kadın erkek arkadaşı yatağa idrarını yaptığı gerekçesiyle genç adamı bıçakladı. Ağır yaralanan adamı hastaneye götüren 25 yaşındaki kadın tutuklandı.

Yatağa idrarını yapan erkek, kız arkadaşı yüzünden dehşeti yaşadı

Olaya ilişkin East Baton Rouge Şerif Ofisi'nden gelen açıklamaya göre bir kadın, 'yatağa idrarını yaptığı' gerekçesiyle erkek arkadaşını bıçakladı. Ardından 25 yaşındaki kadının tutuklandığı bildirildi.

Yatağa idrarını yapan erkek, kız arkadaşı yüzünden dehşeti yaşadı - Resim : 1

  AĞIR YARALANDI

Polise konuşan kurban, bir buçuk yıldır beraber olduğu 25 yaşındaki kız arkadaşı Briana Lacost'un öfkelendiğini ve bu nedenle bıçaklandığını açıkladı. Kurban bıçaklanmaya neden olan durumun ise 'yatağa idrarını yapması' olarak açıkladı. İfadelerde Briana ve erkek arkadaşının bir gece önce dışarıya eğlenmeye gittikleri ve ikisinin de sarhoş olduğu belirtildi. 

Polise konuşan kurban, yatağa idrarını yaptıktan sonra Briana'nın yumruklarıyla uyandığını söyledi. Kız arkadaşının yumruklarından kurtulmaya çalışan kurban, daha sonra Briana'nın mutfaktan bıçak almasıyla ağır şekilde yaralandı.